Неуспялата певица пристигна в целия си блясък на парти за

...
Неуспялата певица пристигна в целия си блясък на парти за
Коментари Харесай

Вдовицата на Баташов се излага като кифла


Неуспялата певица дойде в целия си искра на празненство за разкриване на летния сезон в края на предходната седмица. Тя обаче отврати всички присъстващи с държанието си на булевардна дама и явното си неумение да се държи обичайно на обществени места, писа „ Уикенд “.

Хубавата брюнетка явно бе пристигнала на купона с концепцията да прави усещане. Жалко обаче, че не бе решила тъкмо по какъв начин ще впечатли останалите в клуба, събрал голяма част от елита на родния шоубизнес. Боряна завладя дансинга и цяла нощ не спря да се вихри на него, както и по сепаретата, по допустимо най-грозния метод. Вероятно с цел да наподобява предизвикателна, тя стартира да се натиска с всяка хубава жена, съгласна да имитират лесбо подиуми дружно. За нейно отчаяние обаче бе объркала мястото за сходни трикове. Оказа се, че тъкмо тук те не вървят, и по този начин и не се откри мъж, който да ѝ обърне внимание.

Затова пък дамска компания не ѝ липсваше и хубавицата реши да заложи за цялата нощ на псевдоеротични игри с представителки на личния си пол. За да бъде още по-интересна, си беше приготвила два тоалета за празненството – черен и розов. В тях радостната вдовица цяла нощ показва прелестите си и безусловно затвори клуба – остана в него чак до зори и си потегли, когато в заведението към този момент нямаше други посетители.

Другата извънредно напориста дама същата вечер бе симпатичната кореспондентка от „ Господари на ефира” – Ева Веселинова. Блондинката очевидно си слага високи цели с мъжете, тъй като се бе прицелила в притежателя на клуба Димитър Тодоранов. Един от най-забележителните мъже на празненството бе музикантът с положителни актьорски заложби Орлин Павлов. Изглежда, че той за следващ път в живота си е с ново гадже. Звездата от „ Скъпи наследници” до неотдавна въртеше обич с млада мулатка. В клуба в Лозенец обаче дойде, съпроводен от друга, към този момент непозната хубавица.

Вечерта бе осветена и от звездното наличие на Белослава, Маги Джанаварова, Борислав Комсийски, Богомил Грозев и доста други известни лица, които се забавляваха, без да вършат неприятно усещане.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР