Неуспешен опит за начало на пленарния ден поради липса на

...
Неуспешен опит за начало на пленарния ден поради липса на
Коментари Харесай

Пленарното заседание отново се провали заради липса на кворум

Неуспешен опит за начало на пленарния ден заради липса на кворум.

При първия опит в пленарната зала се записаха единствено 65 народни представители - 63 на опозицията и по един от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Вторият опит още веднъж не събра кворум, откакто в зала се записаха единствено 68 народни представители.

Депутатите вършат нов опит да стартират работа през днешния ден, откакто

След създалото се напрежение в Народното събрание през вчерашния ден, стана ясно, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски са внесли в деловодството проекторешение, с което оферират - Народното събрание да не работи през днешния ден, само че да има изключителни съвещания в понеделник и вторник от 12:00 часа.

" Управляващото болшинство сподели своята управническа отпадналост и импотентност. Тези хора нямат потенциала да ръководят страната. Единственото, което могат, е да режат глави на монументи. Нямаха смелостта даже дахдойдат в Народното събрание. Няма да разгадаем това потъпкване на законите. Няма смисъл от митинги на улицата, митингът ще е тук ", сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Има Такъв Народ се заканиха, че няма да разрешат да се одобряват конституционните промени. Ще вземат участие в гласуването на бюджета.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР