Неуспешен опит да се пошегува направи Скайлър Симпсън, която си

...
Неуспешен опит да се пошегува направи Скайлър Симпсън, която си
Коментари Харесай

Еротичен модел реши да се шегува с урагана Хелън, заля я недоволство ВИДЕО

Неуспешен опит да се пошегува направи Скайлър Симпсън, която си изкарва прехраната като сексуален модел в платформата OnlyFans. Нейно видео предизвика сериозно недоволство срещу авторката в обществените мрежи.

Причината е хумористично видео за урагана " Хелън ", който лиши живота на минимум 105 души, минавайки през югоизточната част на Съединените щати, написа Daily Mail.

Въпросният клип Симпсън е снимала в Тампа, щата Флорида, който беше най-сериозно засегнатият от естественото злополучие. Облечена по розов бански, държейки строшен чадър и микрофон, Симпсън, влизайки в ролята на кореспондентка, не се поколеба да показа нещастието като нещо доста смешно и занимателно. 
On a real note hope everyones safe

Разбира се, видеото незабавно срещна съществено отрицание измежду потребителите. Симпсън обаче не счита, че е сторила нещо неприятно.

" Много хора, които претърпяха това, разясняват клипа и се смеят. Те са наясно, че това е просто една смешка ", съобщи тя, уверена, че няма от какво да се срами.

По думите ѝ тези, които са се почувствали наранени от хумора ѝ, могат да спрат да я следват в обществените мрежи. И добави, че в тази ситуация се вкарва „ непотребна драма “.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР