Неуспелият кандидат-премиер на Слави Трифонов Николай Василев отиде на обяд

...
Неуспелият кандидат-премиер на Слави Трифонов Николай Василев отиде на обяд
Коментари Харесай

Ники Василев яде с ръце

Неуспелият кандидат-премиер на Слави Трифонов Николай Василев отиде на обяд с чаровна брюнетка в градината на столичен ресторант. Дамата, която му правеше компания, не е брачната половинка му Силвия, видяха папараците на „ Уикенд ”.

51-годишният политик и икономист хапваше и пийваше бяло вино, а дамата на масата му пушеше през множеството време. Тя също си бе поръчала ястие, само че рядко посягаше към паницата. Затова пък чаровникът с прякор Малкия Мук бъркаше и в нейната паница – да не иде зян храната й.

Двамата надали са просто познати, щом Ники си разрешава да я подяжда, разясниха между тях клиенти от прилежащите маси. На хората и личния състав в заведението им направи усещане и друго – че Василев съвсем не използваше вилица и нож. Той поднасяше хапките към устата си най-вече с ръце, като понякога облизваше пръсти и се бършеше със салфетка.

Бившият вицепремиер на Национална движение „Симеон Втори" бе облечен публично – с раирана риза и костюм. Придружителката му беше по-небрежна – с дънкова рокля и лек шал, който в някакъв миг смъкна. Дамата носеше очила, само че очилата стояха не върху очите й, а като диадема на главата. Косата й бе вързана на опашка.

За Василев се знае, че живее в полите на Витоша и има две дъщери тийнейджърки – Виктория и Александра. Съпругата му Силвия се занимава с бизнес – прави тренинги за личностно и професионално развиване. Госпожата се прочу преди години с афинитета си към диамантите и скъпите златни бижута, които крадци обраха от фамилния им дом.

Преди време в публичното пространство плъзна слух, че ексвицето на Симеон Втори е пред бракоразвод. Мълвата обаче не откри удостоверение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР