Неуспелият да се наложи в Интер нападател Габриел Барбоса отнесе

...
Неуспелият да се наложи в Интер нападател Габриел Барбоса отнесе
Коментари Харесай

Габигол – най-големият бидон в Италия

Неуспелият да се наложи в Интер нападател Габриел Барбоса отнесе извънредно непрестижен приз в Италия. Бразилският футболист получи премията „ Златния бидон”, която уеб сайтът Catersport по традиция връчва всяка година.

В Бенфика се хванали за гушите преди резила с Базел

Барбоса или както е прочут с прозвището си – Габигол без подозрение беше най-разочароващият футболист в Серия А през календарната 2017 година. Острието дойде на „ Джузепе Меаца” против 33,5 милиона евро през 2016 година, само че по този начин и не записа мач като титуляр за „ нерадзурите”, а в това време вкара, всичко на всичко, 1 гол.

В момента Габигол е чартърен в Бенфика, само че макар трагичното положение на португалския гранд, и там неудачите не престават. Бразилецът не може да се наложи и към този момент се спекулира, че е на път да се завърне в родината си.

За няма и два сезона време Габигол се насити на Европа

Макар уеб сайтът Catersport да признава, че почитателите на Интер към момента имат вяра в качествата на Барбоса, то е несъмнено, че за последните 2 години отборът смени трима треньори и никой от тях не се довери на бразилеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР