Неуспехите на Фулъм при отбелязването на голове продължиха, тъй като

...
Неуспехите на Фулъм при отбелязването на голове продължиха, тъй като
Коментари Харесай

Фулъм не успя да рискува в нулевата патова ситуация във Висшата лига с Евертън

Неуспехите на Фулъм при отбелязването на голове продължиха, защото пропуснатите им благоприятни условия ги накараха да водят до нулево тъждество във Висшата лига с Евертън на Крейвън Котидж.

След последния седмичното отпадане както от Карабао Къп, по този начин и от ФА Къп, западнолондончани не съумяха да се върнат с победа над тима на Евертън, който в този момент се намира в долната тройка след успеха на Лутън с 4-0 над Брайтън.

Раул Хименес, който вкара четири гола през декември, не съумя да повтори триумфа от предишния месец, преди Родриго Мунис да остане съвсем неизвестен, когато беше извикан през второто полувреме.

Фулъм стартира за. След като по-ранният удар на Андреас Перейра мина над напречната греда, Антони Робинсън принуди Джордан Пикфорд да влезе в деяние, когато той посече по-слабия му десен крайник и завоюва корнер за домакините със мощно изпитание от отдалеченост.

След слабото попадение предходната седмица. показвайки се пред вратата по време на двете провали за купата, неналичието...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР