НЕУСПЕХЪТ да се справи с нелегалната имиграция ще унищожи“ британската

...
НЕУСПЕХЪТ да се справи с нелегалната имиграция ще унищожи“ британската
Коментари Харесай

Неуспехът да се справи с нелегалната имиграция ще „унищожи“ британската демокрация, заявява Риши Сунак в най-твърдата си реч досега

НЕУСПЕХЪТ да се оправи с незаконната имиграция ще „ унищожи “ английската народна власт и вярата в политиците, предизвести през днешния ден Риши Сунак.

В най-твърдата си тирада до момента министър председателят даде обещание да „ приложи радикализма на Тачър “ към задачата си да спре лодките.

И той сподели, че е пристигнало времето да се „ актуализират “ интернационалните закони за правата на индивида, с цел да спрат да бъдат експлоатирани от незаконни имигранти, с цел да останат тук.

Разбира се, че министър председателят приказва за нуждата от реформиране на Конвенцията на Организация на обединените нации за бежанците и Европейската спогодба за правата на индивида.

Издавайки съединителен зов за деяние на среща на върха в Рим, министър председателят сподели: „ Ако не се заемем с този проблем, идващите числа единствено ще порастват.

„ Това ще затрупа нашите страни и нашия потенциал да оказваме помощ на тези, които се нуждаят най-вече от помощта ни.

„ Разходите за настаняването на тези хора ще ядосат нашите жители, които няма да схванат за какво парите им би трябвало да се харчат за спр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР