Неусетно дойде време тенис и СПА веригата Weekend Tour да

...
Неусетно дойде време тенис и СПА веригата Weekend Tour да
Коментари Харесай

Weekend Tour се пренася на морето за турнир в Кранево

Неусетно пристигна време тенис и СПА веригата Weekend Tour да се придвижи на морето. Кранево ще има достойнството да посрещне първия „ морски “ шампионат през годината. Therma Village Open е трети кръг от веригата за 2022-а и първият по-дълъг. Участниците ще се включат в един „ дълъг “ уикенд сред 5 и 8 май, в който ще съчетаят борбите на корта с дейна отмора край морето и спомагателни интензивности.

Традиционно ще има шампионати на сингъл при мъже и дами, мъжки двойки и смесени двойки. Форматът на сингъл включва двойна подготовка в групи по трима или четирима, което подсигурява и най-малко 6 мача без значение от резултатите в тях. Самите дуели се организират в един сет до 6 гейма с тайбрек, в случай че се стигне до 5:5.

Допълнителните интензивности за участниците и техните близки са с фокус към децата. Те включват каране на кънки в зимна пързалка с инструктор, урок по тенис и изобретателна детска анимация с тематични работилници. Домакин на събитието е петзвездният комплекс Therma Village, който предлага и доста спомагателни занимания.

Към момента към момента има няколко места за присъединяване. За записване можете да посетите формалният уебсайт на веригата -

Кранево е трета спирка от сезона на Weekend Tour след доста забавните събития в Сандански и Гоце Делчев. Веригата ще остане на морския бряг и през май и юни за два шампионата в Созопол – Santa Marina Holiday (20-24 май) и Green Life Open (17-19 юни). Кранево ще одобри и втори шампионат сред 2 и 4 септември.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР