Неусетно дойде и 11-ия месец от годината. Във въздуха вече

...
Неусетно дойде и 11-ия месец от годината. Във въздуха вече
Коментари Харесай

Ноември е тук: Пари, работа или почивка? Какво вещаят звездите за всяка от 12-е зодии?

Неусетно пристигна и 11-ия месец от годината. Във въздуха към този момент се усещат първите коледни безредици. До Коледа обаче има съвсем два месеца, през които ще се случат доста неща. 

Какво вещаят звездите за 12-е зодии през ноември? Ето какво би трябвало да знаете!

Овен

Много добре знаете накъде желаете да продължите в кариерата си. Какво ви стопира? Може ми е време да предприемете мечтаната от вас смяна. В средата на месеца ще почувствате забележително финансово успокоение. В края на месеца ви чакат обществени контакти, където ще се запознаете с значим човек.

Телец

Здравето и спокойствието са много значими, по тази причина обърнете им внимание през този месец. Ще откриете ново обичано занимание, което евентуално ще бъде обвързвано с физическа интензивност. В средата на месеца ще пристигна време за равносметка - какво сте свършили до момента и какво ви следва към момента. 

Близнаци

Вие сте хората, които най-вече ще пострадат от ретроградния Меркурий. Така че месецът няма да ви е от най-лесните. Хубавото е, че ще се почувствате подготвени да говорите намерено за нещата, които ви тормозят. 

Рак

Новият месец ще ви донесе доста нови и приятни страсти, ще се почувствате въодушевени и ще намерите свободно време за ново занимание. Ще се замислите и за професионалния си път. В края на месеца ще се отправите към ненадейно странствуване.

Лъв

Имате предпочитание за нещо ново от много време. Дали става въпрос за нов ресторант, облекла или просто ново преживяване. Но и да ви се отдаде късмет, по-добре се въздържете. Ретроградният Меркурий не е на ваша страна. В средата на месеца ще помислите върху развиването си в работа.

Дева

Ще имате много под напрежение месец и в работата, и в свободното време. Просто гледайте да бъдете разбрани добре. Ще имате доста нови хрумвания и ще кроите смели проекти за почивки в последния миг.

Везни

През ноември ще поемете самодейността във всяко поле на живота. Независимо дали става въпрос за домакинство, нов план или излизане с другари. 

Скорпион

През вашия месец всичко ще ви е наред. Ще се чувствате същински свободни, ще откриете неподозирани гении и имате свободата да си купите, каквото пожелаете. 

Стрелец

Това е и вашият месец, Стрелци! Време е за нови завършения, нови места и страсти. Ще притегляте доста обич и положителни страсти.

Козирог

Знаем, че планирате доста срещи с сътрудници, другари и нови професионални планове, само че си обърнете внимание на себе си и здравето.

Водолей

За вас новият месец ще донесе още повече работа, която ще е съчетана с доста предпочитание за нови умения и познания от ваша страна. Вашата воля ще бъде подложена на тестване.

Риби

През ноември ще си зададете доста и значими въпроси за своето бъдеще и житейски път. Дали това е вашата работа? Дали това е верният за вас човек? Не отлагайте отговора им.

Източник thumbnail: paseven/vorDa/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР