Неусетно дадохме голяма роля на смартфоните в живота ни. Проучвания

...
Неусетно дадохме голяма роля на смартфоните в живота ни. Проучвания
Коментари Харесай

Смартфоните убиват връзката ви! Навиците, които ви отдалечават от любимия

Неусетно дадохме огромна роля на смарт телефоните в живота ни. Проучвания демонстрират, че прекарваме повече от 4 часа на ден с тях. Затова не е и изненада огромното въздействие, което оказват върху живота ни и връзките не са излючение. 

Представяме ви няколко дразнещи навика със смарт телефона, рушащи връзките ни, които доста от нас имат. 

Виж още: Стрес, обич или скандал? Ето по какъв начин прекарва Коледа всяка от 12-е зодии!

1. Тайната усмивка

Хората към нас се усещат необичайно и даже им е обидно, когато се забавляваме на телефона без да споделяме кое тъкмо ни кара да се смеем или усмихваме. Партньорите ни пък напряко ревнуват. Затова постоянно показвайте каквото ви радва - двойките, които се смеят дружно, са по-щастливи.

Виж още: Накъде отива връзката ви? 7 признака, че любовта ви е трайна

2. Неразделни

Често ни се е случвало да отидем в някоя стая и да вземем телефона си без съответна причина. Просто тъй като той се е трансформирал в продължение на ръката ни. Това обаче основава чувство, че криете нещо и още веднъж поражда ревнивост, а и липса на доверие. 

Виж още: Клишетата за връзката! Забравете тези 5 изказвания, с цел да спасите любовта си

3. Разсейването

Става въпрос за това непрекъснато разпръскване с телефона по време на диалог. Преди години беше жестоко и даже недопустимо, само че през днешния ден си е процедура. За близо 23% от интервюирани двойки това е дразнещо и предизвиква проблеми във връзките им.

4. Работата

Със сигурност можете да държите връзка с сътрудниците през телефона си, а най-вероятно имате и достъп до електронната си поща. Да отговаряте на работни имейли в почивен ден обаче е неприяно за обичания човек и го кара да си мисли и усеща, че той е на назад във времето, даже и във вашето време.

5. Неотложни вести

Информацията, която ни залива, е необятна. Понякога имаме възприятието, че ще пропуснем нещо значимо, само че би трябвало да приоритизираме известията, които получаваме на телефоните си, с цел да не ги преглеждаме всички на момента. Това нервира колегата ни и го кара да се усеща вторичен.

Източник thumbnail: Deagreez/AaronAmat/erikreis/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР