Неусетно 2020 г. беше преполовена. Дойде месец юли. А той

...
Неусетно 2020 г. беше преполовена. Дойде месец юли. А той
Коментари Харесай

Работа, провалени планове или супер емоции: Какво вещае юли за 12-те зодии?

Неусетно 2020 година беше преполовена. Дойде месец юли. А той с изключение на доста горещи дни ни дава обещание и страхотни летни страсти. Ето какво вещаят планетите за всяка една от зодиите през месеца.

Овен

Ако проектите ви не се развиват, както сте си ги представяли, не губете кураж. Понякога просто имате потребност от помощ от други хора, не че не се справяте добре. Предстоят огромни промени в кариерата ви. Въпреки всички задания, с които сте се заели, не забравяйте и да се забавлявате. 

Виж още: Тези зодии постоянно реализират своето

Телец

Може да прекарате месеца в потиснатост и да съжалявате за неточности от предишното или може да освободите себе си от миналите събития и да се концентрирайте напълно върху сегашното. Изборът е напълно ваш. Чакат ви доста повече провокации, в сравнение с допускате. Отделете си време за нежни моменти и летни прекарвания, лятото е малко.

Виж още: Любовта сред тези двойки зодии е най-силната и същинска!

Близнаци

Този месец ви дава опцията да се откажете от много нездравословните ви привички и да започнете един по-качествен живот. Това евентуално ще наложи по-радикални дейности от ваша страна, само че значимото е да знаете, че всичко си коства, когато се прави за здраве.

Виж още: Внимавайте! За тези зодии сексът е преди любовта

Рак

Този месец ще подложи на тестване увереността ви в личните ви сили и благоприятни условия. Ще имате късмет да се докажете и пред себе си, и пред близките. Ако не се справите с поставените задания, не унивайте, а помнете, че никой не е непогрешим и напълно скоро ще имате право на реванш.

Виж още: Внимавайте с тези зодии! Могат да ви разбият сърцето

Лъв

Каквото и да се случва през юли, не би трябвало да забравяте, че можете да се справите с всичко. Всички тези спънки в действителност ще създадат постигнатите фантазии още по-сладки. Трябва да сте изключително деликатни за дребните елементи, само че в същото време не позволявайте на страха и перфекционизма да ви надвият.

Виж още: Внимание! Това са четирите зодии, с които би трябвало да внимавате доста!

Дева

В последно време научихте много по какъв начин да заявявате още по-открито себе си, когато става въпрос за персоналните ви връзки и изключително в любовта. Юли ви готви един заключителен тест, тъй че се пригответе за още работа. Съдбата ще ви предложи множо благоприятни условия, които не трябва да пренебрегвате.

Виж още: Жените от тези 5 зодии напряко подлудяват мъжете. Кои са те?

Везни

През този месец ще се наложи да се справите с възприятията си и напрежението в офиса. Време е да положите основите както на един по-здравословен живот, по този начин и на по-здравословни връзки с хората. Не позволявайте на виновност от предишното да дефинира бъдещето ви.

Виж още: Всички зодии изневеряват, само че за какво го вършат? Ето и аргументите за всяка една

Скорпион

Уменията ви, гордостта ви и всички благоприятни условия пред вас ви карат да се чувствате ужасно и постоянно най-малко една крачка пред другите. Този месец обаче ще ви накара да преосмислите всичко, в което вярвате и всичко, което планувате. 

Виж още: Внимание: Тези 5 зодии носят изневярата в себе си! Но какво ги предизвика?

Стрелец

Новият месец ще стартира с смяна изключително за тези представители на зодията, които я желаят най-силно. Нещата, върху които работите от дълго време, ще стартират да се отплащат и тук става въпрос най-вече за кариера и обич. Просто не позволявайте на неналичието на самообладание или възприятието на неустановеност да провялат триумфа ви.

Виж още: Скандали, интриги, разногласия: Как реагират при стресови обстановки 12-е зодии?

Козирог

Този месец ще ви разреши да натриете носовете на доста хора, които са ви предавали. Ще имате моменти на почтеност с другите, за които не сте се подготвяли. Но помнете, че в този момент не е моментът, в който би трябвало да проявявате издръжливост. 

Виж още: За три зодии сексът е по-голям от всичко! Кои са те?

Водолей

Страх, яд и горест - тези страсти са познати на хората от епохи. Пишем това, с цел да ви напомним, че когато ги изпитате, няма да сте единствените, които се сблъскват с тях. Погрижете се за себе си. Ако не съумеете, помолете за помощ. 

Виж още: Внимание: Мамини синчета! Мъжете от 3 зодии са най-застрашени от това

Риби

Може би проектите ви няма да се развият по стремежи от вас метод, само че значимото е, че в последна сметка ще получите това, за което мечтаете. Това просто значи, че ще би трябвало да поработите малко повече, в сравнение с ви се желае. Не забравяйте да поставяте себе си пред потребностите на другите.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР