Неуредици и липса на организация от страна на домакините съпътстваха

...
Неуредици и липса на организация от страна на домакините съпътстваха
Коментари Харесай

Неуредици и неволи за волейболистките в Апелдоорн

Неуредици и липса на организация от страна на домакините съпътстваха идването на женския народен тим на България в нидерландския град Апелдоорн, където ще се организира олимпийската подготовка при дамите (7-12 януари).

Волейболистките ни отпътуваха рано тази заран за Нидерландия и след обикновено пътешестване дойдоха в хотела си по обяд. След това, обаче, започнаха всички несгоди на българския отбор. До 15,00 локално време състезателките не бяха настанени по стаите си, като настъпи дълго висене във фоайето на хотела. Това принуди селекционерът Иван Петков да анулира плануванаъа за това време подготовка във фитнеса до залата, като нашите се надяваха да създадат занятие в по-късен час. Оказа се, обаче, че това е невероятно, като макар семейството на олимпийска подготовка, фитнесът към формалната зала " Омниспорт " затваря порти в 16,00 часа.

" Нивото на организация в Апелдоорн е под всякаква рецензия и има цялостна индиферентност от страна на домакините ", разяснява за BGvolleyball.com мениджърът на отбора Любомир Герасимов. " Отборът на Турция първи го настаниха, съставът на Хърватия закъсня, само че и за тях нямаше проблеми. Ние чакаме това да се случи от 12,30 часа и наложително си пропуснахме тренировката. Вместо домакините да ни оказват помощ, оказа, че друга не можем да проведем, тъй като няма различен работещ фитнес в града. Всички работят до 16,00 часа, защото е неделя. За останалите разбирам, само че за този фитнес, който е до залата това е неприемливо, поради извънредно значимото съревнование ", съобщи още Герасимов.

България е в Група А на шампионата с домакините от Нидерландия, Полша и Азербайджан. В първия си мач " лъвиците " започват против Полша. Срещата е във вторник (7 януари) от 17,00 часа българско време и ще бъде излъчена директно по Българска национална телевизия 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР