Неуредени финансови отношения най-вероятно са в основата на двойното убийство

...
Неуредени финансови отношения най-вероятно са в основата на двойното убийство
Коментари Харесай

Мъжът, застрелял двама свои роднини в Пловдив, сам се обадил в полицията с признание

Неуредени финансови връзки най-вероятно са в основата на двойното ликвидиране през днешния ден. Убитите Васил Ботев /51 г./ и Христо Ботев /31 г./ - татко и наследник - са починали, откакто 45-годишният Йордан, племенник на по-възрастния и братовчед на по-младата жертва, е изстрелял 6 патрона в тях.
Подробности за тежкия случай бяха изнесени довечера на брифинг на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи ст. комисар Йордан Рогачев и окръжния прокурор Румен Попов, оповестява кореспондентът на Actualno.com от Пловдив.
Роднините имали общ бизнес, обвързван с кафе автомати.  Извършителят и по-младият от мъжете са били съдружници. Мястото, където е станало убийството, е в завод за преработване на кафе автомати, а помещението е благосъстоятелност на убитите. Най-вероятно е зародил спор, който е ескалирал в принуждение. Пистолетът, с който е стрелял обвиненият за тежкото двойно ликвидиране, е законно притежаван " Макаров ".
На процедура, той е изпразнил в роднините си цялостен пълнител. Сам подава сигнал до полицията към 16 ч., като споделя, че е прострелял двама мъже. На място незабавно идват полицейски чиновници от Трето РПУ в Пловдив. Извършителят е с чисто престъпно минало, до момента в който и двете жертви имат отдавнашни престъпни прояви. Извършват се следствени дейности под надзора на Окръжна прокуратура-Пловдив.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР