Неуморими са представителите на чалга гилдията ни, за които максимата

...
Неуморими са представителите на чалга гилдията ни, за които максимата
Коментари Харесай

Фолкаджийки с двоен хонорар наврък Нова Година

Неуморими са представителите на чалга гилдията ни, за които максимата „ ден година храни “ важи с цялостна мощ. Навръх Нова година родните изпълнителите изкараха много солидни доходи. Практика е по празниците артистите да прибират двоен хонорар.

Новата наклонност тази година е артистите да одобряват не по едно, а по цели две участия на вечер. Безкомпромисни към триумфите в кариерата са Анелия, Емануела, Преслава, Фики и Ивана, за които новогодишната нощ се трансформира в туристическа обиколка по заведения и нощни заведения.

Разбира се, пожертването на персоналното време ще бъде възнаградено предоволно. В града под тепетата бе Анелия , която забавлява празнуващите първо в огромен пловдивски хотел, а по-късно в локална дискотека. От осъществяването си най-актуалната певица прибра близо 25 бона. По същия метод постъпи и Преслава . Въпреки че е бременна, певицата не стопира да върви по участия, а в новогодишната нощ тя одобри задължения в Пловдив и София, като й се наложи да пропътува близо 130 километра, с цел да ги извърши.





По-кратко разстояние мина Ивана, която бе ангажирана в Пловдив, а по-късно пя на площада в Пазарджик. В новогодишната нощ и Фики Стораро не си седнал съм у дома. Считаният за най-желан артист изостави бременната си брачна половинка Гюлджан и се подвизава в няколко столични нощни заведения. Примера му последва и Емануела. За неуморната си работа изпълнителите прибраха близо 25 бона, и то единствено за една нощ.



Обратно на множеството си сътрудници Десислава и Магда не кършиха тела по заведенията. Магда посрещна празниците в уютна домашна конюнктура, подготвяйки се за най-важната роля в живота им, тази на родител. Докато Десислава посрещна първите минути на 2018 година в столична болница „ Света София “, където часове по-рано даде живот на сина си Борис.



фотография: instagram

Въпреки че неотдавна станаха майки, Джена и Емилия не честваха дружно със фамилиите си, а забавляваха празнуващи в спа курортите ни. Фуриите имаха единствено по един ангажимент, само че все пак прибраха близо 12 бона от него. В новогодишната нощ работиха още Константин, Глория, Алисия, Галин, Милко Калайджиев и други



Изненадващо най-търсената фолкзвезда Галена не прибра нито един лев в новогодишната вечер, макар че ще имаше присъединяване. Парадоксалната обстановка се получи, защото певицата пя в ресторанта на брачна половинка си Галин в Арбанаси. Не за пръв път звездата приема участия, без да получи никакъв хонорар в подмяна, само че би било необичайно да вземе пари точно от брачна половинка си. Нещо повече – Галин ще би трябвало да заплати на продуцентите на жена си близо 14 000 лева, за това че има жена си в заведението.



Едни от най-желаните посетители по празници и тържества са звездното дуо Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Именно тъй като са любимци на редица генерации, водещите са канени да веселят не едно и две празненства в новогодишната нощ. Според информация на „ България Днес “ тандемът се е съгласил да радостни купонджии против 5 бона за два часа.

През годината водещите на „ Господари на ефира “ имаха десетки участия по фирмени и частни тържества, като не е изненада, че и в последния ден от 2017 година двамата работиха интензивно.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР