Неуморими са представителите на чалга гилдията ни, за които максимата

...
Неуморими са представителите на чалга гилдията ни, за които максимата
Коментари Харесай

Чалгата Дере Кожи Навръх Нова Година

Неуморими са представителите на чалга гилдията ни, за които максимата „ден година храни“ важи с цялостна мощ. Навръх Нова година родните изпълнителите изкараха много солидни доходи. Практика е по празниците артистите да прибират двоен хонорар.

Новата наклонност тази година е артистите да одобряват не по едно, а по цели две участия на вечер. Безкомпромисни към триумфите в кариерата са Анелия, Емануела, Преслава, Фики и Ивана, за които новогодишната нощ се трансформира в туристическа обиколка по заведения и нощни заведения.

Разбира се, пожертването на персоналното време ще бъде възнаградено предоволно. В града под тепетата бе Анелия, която забавлява празнуващите първо в огромен пловдивски хотел, а по-късно в локална дискотека. От осъществяването си най-актуалната певица прибра близо 25 бона. По същия метод постъпи и Преслава. Въпреки че е бременна, певицата не стопира да върви по участия, а в новогодишната нощ тя одобри задължения в Пловдив и София, като й се наложи да пропътува близо 130 километра, с цел да ги извърши.

По-кратко разстояние мина Ивана, която бе ангажирана в Пловдив, а по-късно пя на площада в Пазарджик. В новогодишната нощ и Фики Стораро не си седнал съм у дома. Считаният за най-желан артист изостави бременната си брачна половинка Гюлджан и ще се подвизава в няколко столични нощни заведения. Примера му ще последва и Емануела. За неуморната си работа изпълнителите прибраха близо 25 бона, и то единствено за една нощ.

Обратно на множеството си сътрудници Десислава и Магда не кършиха тела по заведенията. Магда посрещна празниците в уютна домашна конюнктура, подготвяйки се за най-важната роля в живота им, тази на родител. Докато Десислава посрещна първите минути на 2018 година в столична болница „Света София“, където часове по-рано даде живот на сина си Борис.

Въпреки че неотдавна станаха майки, Джена и Емилия не честваха дружно със фамилиите си, а забавляваха празнуващи в спа курортите ни. Фуриите имаха единствено по един ангажимент, само че все пак прибраха близо 12 бона от него. В новогодишната нощ работиха още Константин, Глория, Алисия, Галин, Милко Калайджиев и други

Изненадващо най-търсената фолкзвезда Галена не прибра нито един лев в новогодишната вечер, макар че ще имаше присъединяване. Парадоксалната обстановка се получи, защото певицата пя в ресторанта на брачна половинка си Галин в Арбанаси. Не за пръв път звездата приема участия, без да получи никакъв хонорар в подмяна, само че би било необичайно да вземе пари точно от брачна половинка си. Нещо повече – Галин ще би трябвало да заплати на продуцентите на жена си близо 14 000 лева, за това че има жена си в заведението.

Едни от най-желаните посетители по празници и тържества са звездното дуо Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. Именно тъй като са любимци на редица генерации, водещите са канени да веселят не едно и две празненства в новогодишната нощ. Според информация на „България Днес“ тандемът се съгласява да радостни купонджии против 5 бона за два часа.

През годината водещите на „Господари на ефира“ имаха десетки участия по фирмени и частни тържества, като не е изненада, че и в последния ден от 2017 година двамата работиха интензивно.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР