Неуместна снимка стана повод за критики към младата певица Крисия.

...
Неуместна снимка стана повод за критики към младата певица Крисия.
Коментари Харесай

Съсипаха Крисия за неуместна снимка, тя даде за пример Ариана Гранде

Неуместна фотография стана мотив за рецензии към младата певица Крисия. На фрагмента тя е прегърната необичайно от известния като " пиар на звездите " Наско Лазаров.

" Гнусна работа, та той може да и бъде татко, в случай че не и дядо ", разяснява фотографията Реджина Р. " Може ли в този момент ръката там?!?, пита Станислава Герчева. " Това чичо ли и е? ", прибавя Н. Павлова. Това са дребна част от мненията по въпросния кадър.

Певицата отвърна стремително посредством своя профил в Instagram. " Отвратителни сте всички ", написа на британски изпълнителката.



" Не обичам да се съпоставям в разнообразни хора и обстановки, само че тъй като " ние " българите обичаме да мислим през очите си, а не по явни условия, би трябвало да обясня за хората, тъй като това се случва световно и в действителност се надявам някой ден тези неща да се възприемат за неточни и груби в този огромен, само че толкоз дребен свят, с цел да може да отбраните околните си най-малко ", уточни тя в стори.

По думите на Крисия хората са станали егоисти и точно това е повода за положението на " всичко ". " Огледайте се и погледнете себе си преди да създавате война, тъй като всичко това се случва поради " нас ", хората ", приключва Крисия.

Тя даде за образец известна нейна колежка - Ариана Гранде, която е била в сходна обстановка с свещеник. На него певицата е прегърната от свещеника, който е положил прекомерно покрай гърдите ѝ ръката си.





Във видеото се изяснява, че това най-вероятно е било несъзнателно от страна на пастора, само че очевидно на певицата не ѝ е било прелестно.

 



 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР