Неуловима банда крадци тараши къщи и апартаменти докато българските им

...
Неуловима банда крадци тараши къщи и апартаменти докато българските им
Коментари Харесай

Албанска банда обира българи, докато спят в Гърция

Неуловима тайфа крадци тараши къщи и жилища до момента в който българските им притежатели или посетители спят в тях в гръцкото курортно село Паралия Офринио, област Кавала, оповестява „ Монитор “, цитирайки потърпевши нашенци.

Това лято има взрив на нападенията, досега са осъществени над 20 нападения и нито една от кражбите не е разкрита от полицията, настояват още препатили хора.

Някои от потърпевшите са дали на органите на реда записи от камерите за видеонаблюдение в домовете им. На тях се вижда, че крадците са младежи, един от които много малък. Предполага се, че точно той се промъква през оставени отворени тесни прозорчета. Крадците нападат както къщи, по този начин и жилища.

Обикновено го вършат сред 2 и 4 часа през нощта, до момента в който притежателите или гостите на дома спят. Избират къщи, пред които са спрели първокласни коли, най-много в близкото до Паралия Офринио село Караяни. Там има много баровски къщи, част от които са благосъстоятелност на българи.

Оказва се, че за апашите не е проблем да преодолеят оградите на парцелите и СОТ-а. Проникването в къщите вършат през комарниците, отворени тесни прозорци или балконски порти.

Докато притежателите спят, те завлечен чанти и портфейли, вземат парите в тях и по-късно ги изхвърлят близо до мястото. Действат извънредно изкусно и безшумно. Едно от потърпевшите фамилии схванало за кражбата едвам откакто брачният партньор се събудил от захапване от комари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР