Неукротимият дух на Водолея ще властва през тези дни, а

...
Неукротимият дух на Водолея ще властва през тези дни, а
Коментари Харесай

От днес до 23 февруари - курсът на съдбата се променя за тези 4 зодии

Неукротимият дух на Водолея ще господства през тези дни, а в края на интервала застъпват Рибите, които още повече ще нажежат атмосферата със своята емоционалност

Астролозите разкриват, че в идващите 10-тина дни разположението на планетите ще ни подтиква към промени, към повече храброст, към решителни дейности, за които досега не сме имали задоволително кураж.

Въздушният знак на Водолея носи креативен и свободен дух. Неукротимият дух на Водолея ще господства през тези дни, а в края на интервала застъпват Рибите, които още повече ще нажежат атмосферата със своята емоционалност и страст.

Сега е моментът за дейности и самият живот ще ни го подскаже - курсът на ориста ни може да се промени ненадейно през идващите дни, само че не се тревожете -това няма да ви донесе негативи, а в противен случай. Дори първоначално да не го чувствате като благословия, а като проклинание, ориста си знае работата.

Има 4 зодии, за които този интервал ще бъде повече от забавен - той ще им донесе огромни и значими житейски промени! Ето кои са те:

Овен - очаквайте непредвидена вълна от работа, която ще ви накара да прекарате цялото си свободно време в проучване на нови неща, с цел да наваксате с това, което ви се е стоварило като ангажимент, само че ориста си знае работата и ще ви възнагради за усилието и отделеното време. Ще би трябвало да се потрудите много, с цел да овладеете новите отговорности и задания, само че в последна сметка по този начин ще съумеете да се изкачите няколко стъпала по-високо по кариерната стълбица. Да, ще бъде доста непредвиден поврат, само че е нещо, за което от дълго време мечтаете.

Рак - Неочакваните промени ще обиден много и Раците. Особено тези, които са необвързани и към момента търсят Любовта с основно Л. Тя ще се появи в живота ви внезапно, безусловно ще ви връхлети! Ще забележите, че човек, който тайничко сте харесвали, само че сте считали, че няма да отвърне възприятията ви, ще покаже огромен интерес към вас. Тази вест несъмнено ще промени живота ви окончателно. За обвързаните пък предстоят други хубави промени на любовния фронт. Готови ли сте за идната огромна стъпка във връзката си? Защото в този момент е подобаващ миг да я осъществите.

Дева - Девите ги чакат приятни случки, които ще донесат нови страсти и нови хора в живота им. До тях ще доближат и хубави вести, които ще трансформират настроението им до края на месеца! Най-големите промени ще обиден близкия ви кръг, ще бъдете по-оценени и уважавани, ще бъдете изслушвани и ще чувствате, че получавате заслуженото внимание. Съдбата ви дава късмет да се почувствате на фундамент!

Водолей - Няма по какъв начин сезонът на Водолея да не донесе опция за огромни житейски промени и при самия Водолей. Промените могат да дойдат от всеки житейски аспект, тъй че бъдете готови и не се изненадвайте, в случай че ви изникне ужасно предложение за работа, сътрудникът ви каже, че е подготвен на по-сериозна стъпка във връзката ви, срещнете любовта или пък научите някоя хубава вест. През тези дни са вероятни вскякави обрати на ориста, само че едно е ясно - всички ще бъдат за положително!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР