Нетното състояние на Луис Уолш е много далеч от това

...
Нетното състояние на Луис Уолш е много далеч от това
Коментари Харесай

Разликата между нетното състояние на Луис Уолш и Джедуард, докато той се хвали, че е спечелил `£5 милиона`

Нетното положение на Луис Уолш е доста надалеч от това на Джедуард, макар че се твърди, че е спечелил милиони от близнаците.

Мениджърът на гении, който сега се състезава в Big Brother, си направи име като управител зад реализатори като Westlife, Boyzone, Girls Aloud, Ронан Кийтинг, Юниън Джей и Джони Логан. Експертният му опит в музикалната промишленост способства за постигането на световен триумф с шлагери номер едно, които излизат от ушите им.

Но първият му пробив в малкия екран пристигна през 2001 година, когато беше арбитър в ирландското издание на Popstars, преди да се появи в Popstars: The Rivals на ITV единствено една година по-късно, където той се изправи лице в лице против Pete Waterman. Изпълнението на Louis, Girls Aloud, завоюва шоуто и по-късно се трансформира в една от най-продаваните момичешки банди, идващи от Обединеното кралство.

С подобен удивителен триумф идва и стабилен банков баланс. В края на краищата, Луис в действителност взе част от приходите на своя актьор по време н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР