Нетното състояние на американския милиардер Илон Мъск се стопи с

...
Нетното състояние на американския милиардер Илон Мъск се стопи с
Коментари Харесай

Илон Мъск обедня с 12,6 милиарда долара

Нетното положение на американския милиардер Илон Мъск се стопи с 12,6 милиарда $, което е най-значителната загуба на благосъстояние за него от началото на годината. Това демонстрира показателят на Блумбърг за милиардерите, заяви американската организация.

Загубите са последица от бурните последни 24 часа за Мъск

Оглавяваният от американският бизнесмен производител на електрически автомобили " Тесла " (Tesla) разочарова вложителите с резултатите си за първото тримесечие, като акциите на компанията изгубиха 9,75 на 100 през вчерашната комерсиална сесия.

Делът на Мъск в " Тесла " съставлява най-голямата част от положението му от 163,9 милиарда $, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Експериментална ракета " Старшип ", проектирана от " Спей Екс " (SpaceX), друга компания на Мъск, съумя да излети от космодрума в Бока Чика, щата Тексас, единствено с цел да експлодира към четири минути по-късно.

В обществената мрежа " Туитър " (Twitter) пък, също ръководена от милиардера, доста консуматори изгубиха своите сини значки за верификация, тъй като избраха да не заплащат 8 $ на месец за привилегията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР