NETGATE Registry Cleaner е приложение, което е създадено с цел

...
NETGATE Registry Cleaner е приложение, което е създадено с цел
Коментари Харесай

NETGATE Registry Cleaner 2018 17.0.880.0

NETGATE Registry Cleaner е приложение, което е основано за да ви помогне да отстраните всевъзможни неточности в регистъра на Windows и по този начин да възстановите естествената му работа и да повишите продуктивността му.

Интерфейсът на програмата е изчистен и наподобява професионално. Тя може да поправи вашия Windows в разнообразни сфери на регистрите като неизползвани файлови разширения, ActiveX и COM проблеми, изчезнали или невалидни библиотеки, и спайуер низове и стойности.

В допълнение на това програмата може да бъде пусната и в режим да почисти ненужни и невалидни старт меню детайли, кеша на Internet Explorer, Windows краткотрайни файлове, Recycle Bin, а също по този начин и да отстранява следи от вашия компютър като лист на скоро употребявани документи, start menu Run list, MS Office списък на скоро употребявани документи, Internet Explorer куукита и нанасяни URL.

След като завърши сканирането, пред вас се демонстрира резултатът от него: сканираните неточности, краткотрайни файлове, регистри, куукита, файлове и прочие, откритите неточности и миналото време, което е било належащо, с цел да ги открие програмата. Представени са ви по подобен метод, че да можете да изберете кои проблеми желаете да решите и NETGATE Registry Cleaner ще направи това за вас.

В допълнение програмата предлага бекъп и рестор на файлове, ръководство на стратегиите, които се започват дружно с Windows, ънинсталиране на програмен продукт и schedule tasks.

Програмата е лека, с ниски запаси на ползване и бърз респонз. Сканира бързо и се оправя надеждно със дилемите.  Лиценз: Платен (Shareware) .
#td_uid_43_5abe2240a5657.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://i1.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/03/NETGATE-Registry-Cleaner2.png?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}#td_uid_43_5abe2240a5657.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://i1.wp.com/www.kaldata.com/wp-content/uploads/2018/03/NETGATE-Registry-Cleaner1.png?resize=80%2C60&ssl=1) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 2   Купи NETGATE Registry Cleaner в този момент!
Официална страница
Изтегли: NETGATE Registry Cleaner 2018 17.0.880.0 (7.93 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР