Netflix забави доста трети сезон на Stranger Things, с което

...
Netflix забави доста трети сезон на Stranger Things, с което
Коментари Харесай

Stranger Things вече започна с рекордите

Netflix забави много трети сезон на Stranger Things , с което опъна нервите на почитателите на сериала. Но се надяваме, че е за положително, тъй като по този начин качеството няма да пострада. Същата е историята и при Game of Thrones.
 Stranger Things, Netflix и първи филмов откъс на третия сезон на сериала
Първи филмов откъс на трети сезон на Stranger Things

Всички остарели герои са налице

Вече видяхме първия филмов откъс на трети сезон, a от него разбрахме, че действието ще се развива през лятото на 1985 година Всички обичани герои са налице, както и лятната почивка, която събира всички на приятни места. Но това, естествено, е доста скучно, ето за какво в картинката ще се намеси мистериозно слузесто създание.

Публикация, споделена от Stranger Things (@strangerthingstv) на Мар 22, 2019 в 2:32 PDT

А за към седмица, откогато беше пуснат в формалния YouTube канал на Netflix, трeйлърът на Stranger Things записа връх. С над 21 милиона гледания се трансформира в най-гледания филмов откъс на Netflix до този миг. Досегашният водач по този индикатор беше филмовият откъс на втория сезон на сериала, който събра 19 милиона .
 Bird Box, Сандра Бълок, Netflix и какъв връх сложи филмът в стрийминг платформата
Апокалиптичен филм превъртя Netflix

Bird Box със Сандра Бълок сложи връх

Сред отличниците се подрежда и Bird Box със Сандра Бълок , който може да се похвали с 18 милиона гледания . Този връх пък е сладкодумен за интереса към третия сезон на Stranger Things и въобще няма да се изненадаме, в случай че сезонът сложи и връх за гледания.

Трети сезон на Stranger Things е в Netflix от 4 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР