Netflix вечевъведе новите си ограничения за споделяне на акаунти в

...
Netflix вечевъведе новите си ограничения за споделяне на акаунти в
Коментари Харесай

Amazon Prime Video пусна закачка с новите ограничения върху паролите на Netflix

Netflix вечевъведе новите си ограничавания за шерване на сметки в Съединени американски щати, което значи, че...лоша вест, потребителите не могат свободно да споделят паролата си за стрийминг платформата с другари и членове на фамилията, с които не живеят в едно домакинство.

Е, могат, само че преди този момент би трябвало да платят в допълнение, с цел да прибавят " под-акаунт " в профила си.

Във връзка с новите правила за шерване на пароли на съперника си, Amazon Prime Video разгласява в Twitter това изображение:

 Хората, които се занимават със обществените сметки на Prime Video, разясниха, че Netflix `по всяка възможност желаят те да създадат същото ".

За момента обаче шерването на пароли и акаунтине съставлява проблем за Amazon Prime Video. Услугата предлага и поддръжка на профили, тъй че потребителите могат да запазят историята на гледането си настрана от тази на други консуматори, както и да поддържат три едновременни " стрийма ".

Не е изключено обаче в бъдеще Amazon да стартира да събира пари за шерване на ключова дума, в случай че новият модел на Netflix за шерване на сметки се окаже сполучлив за компанията или в случай че от платформата преценяват, че имат потребност от повече пари.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР