Netflix току що обяви новия си “Basic with Ads абонаментен

...
Netflix току що обяви новия си “Basic with Ads абонаментен
Коментари Харесай

По колко реклама ще пуска на клиентите си Netflix

Netflix одеве разгласи новия си “Basic with Ads ” абонаментен проект, който ще коства по-малко, доста ще наруши положителното прекарване на потребителите във видео платформата.

Basic with Ads е най-евтиният проект в Netflix и коства единствено 6.99 $ на месец, само че може да включва до цели 20 реклами в границите на един час. 

От Netflix споделят, че потребителите ще виждат реклами в продължение на сред четири и пет минути на всеки час, като рекламите ще са с дълготрайност от сред 15 и 30 секунди. 
 Снимка 581760
 

Те ще се появяват първоначално и по време на обещано шоу, с което Netflix в известна степен ще замязя на YouTube. 

Качеството на видео наличието за клиентите на Basic with Ads ще е лимитирано до 720р и потребителите няма да могат да теглят наличие, което да гледат по-късно офлайн. 

С новия проект също по този начин потребителите няма да имат достъп до някои заглавия в платформата, което Netflix аргументира с лицензионни спънки. 
 Снимка 567127
 

На фона на всичко това клиентите с Basic with Ads ще икономисват единствено три $ от цената на елементарния Basic проект, който не включва никакви реклами.

Очаква се Basic with Ads да започва на трети ноември, само че към този момент ще е наличен единствено в 12 страни, измежду които България не попада.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР