Netflix ще поевтинее в България. Стрийминг гигантът обяви нови цени

...
Netflix ще поевтинее в България. Стрийминг гигантът обяви нови цени
Коментари Харесай

Netflix вече е по-евтин в България и в други страни от Балканите

Netflix ще поевтинее в България. Стрийминг колосът разгласи нови цени за абонаментните си проекти на територията на няколко страни на Балканите.

Те са влезнали в действие от тази седмица - 13 февруари. Най-евтиният вид, който до момента струваше 7,99 евро, в този момент се предлага за 4,99 евро.

Цената на общоприетия проект също към този момент е по-ниска и коства 9,99 евро, а премиум акаунтът пада от 11,99 на 9,99 евро.

Промените важат за потребителите на територията на България, Сърбия, Северна Македония, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, Албания и Словакия.

Съобщава се, че това е първият път, в който Netflix понижава цените на услугата си. Новите абонаментни проекти важат както за нови консуматори, по този начин и за остарели.

Тези, които към този момент употребяват услугата следва да получат известие за измененията, като техният проект автоматизирано ще бъде освежен, само че цената ще се резервира. Така да вземем за пример тези, които до момента са употребявали общоприетия проект ще бъдат трансферирани в премиум акаунт. Затова е значимо да се означи, че в случай че желаете да намалите сумата, която плащате за услугата, ще би трябвало да го извършите ръчно - като промените проекта.

Компанията не показва каква е повода за решението, само че то може да е повлияно от по-евтините цени, предлагани от конкуренцията на пазара, както и фактът, че огромна част от наличието в тези страни не е локализирано, което притегля по-нисък потребителски интерес.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР