Netflix привлича абонатите си, предоставяйки им богато съдържание на филми

...
Netflix привлича абонатите си, предоставяйки им богато съдържание на филми
Коментари Харесай

Netflix променя начина на пускане на сериалите и шоутата си

Netflix притегля клиентите си, предоставяйки им богато наличие на филми и сериали, от които те могат да избират. Това, което ги разграничава най-много от останалите стриминг платформи, е, че пускат всичките епизоди на сериалите си вкупом.

И няма какво да се лъжем - този метод е много крепък. Оказва се обаче, че стрийминг платформата стартира последователно да се отхвърля от него.

Според ComicBook, Netflix ще спрат да пускат задачите сезони на някои от сериалите и шоутата си в един ден. Първите, които ще бъдат на този принцип, ще са The Great British Baking Show и Rhythm & Flow. По непотвърдена информация, тази смяна идва, с цел да даде по-дълъг живот на тези продукции.

Шоуто Rhythm & Flow да вземем за пример ще тръгне през октомври и при него обстановката ще бъде много характерна. На 9 октомври ще бъдат пуснати първите му четири епизода, пети, шести и седми ще бъдат налични седмица по-късно, а финалните два - на 23 октомври.

Не е ясно кои ще бъдат сериалите и шоутата, които ще бъдат популяризирани по този модел в бъдеще, само че несъмнено по този начин ще се понижат и сюжетните разкрития за хората, които не са имали опция да изгледат всичко вкупом. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР