Netflix наистина иска да навлезе в гейминг индустрията. Компанията представи

...
Netflix наистина иска да навлезе в гейминг индустрията. Компанията представи
Коментари Харесай

Netflix представя приложението Game Controller за iOS

Netflix в действителност желае да навлезе в гейминг промишлеността. Компанията показа ново приложение, „ Netflix Game Controller “ за iOS. Това приложение ви разрешава да превърнете телефона или таблета си в контролер за игри за вашия тв приемник.

Свързвате устройството си с тв приемника и по-късно играете игри от Netflix, като всички се ръководят от вашия телефон.

Въпреки че приложението е излязло, към момента има доста неща, които не знаем. С кои игри ще работи? Как свързвате телефона си с тв приемника? И по кое време ще има приложение за консуматори на Android? В описанието на приложението единствено се споделя, че повече детайлности ще бъдат оповестени скоро.

Навлизането на Netflix в гейминг промишлеността не е огромна изненада. През последните две години те започнаха да прибавят игри, като към този момент са налични съвсем 70. Някои от тези игри са в самото приложение Netflix, до момента в който други са подобаващи за смарт телефони и геймърски конзоли.

Предстоящите игри в Netflix включват „ Storytellers “, „ Paper Trail “, поредицата „ Monument Valley “ и даже игра от поредицата „ Assassin’s Creed “. Скоро ще има и Lego игра. Изглежда евентуално ще можете да играете някои от тези игри с новото приложение.

Когато Engadget попита Netflix кои игри ще работят с приложението и дали ще има версия за Android, Netflix не даде никакъв отговор.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР