Netflix може и да се радва на успеха на „Bird

...
Netflix може и да се радва на успеха на „Bird
Коментари Харесай

Внимание! Филмът „Bird box“ вдъхнови опасно предизвикателство


Netflix може и да се радва на триумфа на „ Bird Box “, само че в този момент има мотив и за терзание. Дотолкова, че трябваше да пусне публично предизвестие новата игра, въодушевена от кино лентата, да не се следва.

Играта в действителност е предизвикателство със собствен хаштаг – #BirdBoxChallenge – и се съдържа в това да прекарате известно време с превръзка на очите.

„ Не можем да повярваме, че би трябвало да го кажем, само че: ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ съдебна експертиза НАРАНИТЕ! “, написа платформата. „ Не знам по какъв начин това предизвикателство стартира и макар, че оценяваме пристрастеността, Момче и Момиче имат единствено едно предпочитание за 2019 година и то е да не завършите в болница поради някакво меме. “



В „ Bird Box “ група хора се пробват да оцелеят против чудовища, които в случай че видят, ще се самоубият. В една от най-силните сцена персонажът на Сандра Бълок дружно с две дечица търси укритие от тези чудовища. Всички носят превръзки на очите, с цел да не зърнат инцидентно някое от тях.

„ Bird Box “ излезе на 21 декември в Netflix. Филмът е режисиран от Сузане Биер и съгласно компанията е гледан 45 милиона пъти единствено през първата седмица от стартирането си.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР