Netflix изглежда продължава да развива франчайза Stranger Things (Странни неща),

...
Netflix изглежда продължава да развива франчайза Stranger Things (Странни неща),
Коментари Харесай

Stranger Things ще има свой анимационен сериал в Netflix

Netflix наподобява продължава да развива франчайза " Stranger Things " (Странни неща), като стрийминг колосът разгласи, че ще продуцира анимационен сериал в света на сериала.

Засега всичко към новия план се пази в загадка, в това число и името му. За него се знае, че е създаден от австралийското анимационно студио. Flying Bark Productions и изпълнителния продуцент Ерик Роблес, който има опит в анимационните излъчвания. В продуцентския екип са и основателите на " Stranger Things " братята Дъфър.

" Винаги сме мечтали " Странни неща " да съществува и под формата на анимация в духа на анимационните филми, които дават събота заран Абсолютно вълнуващо е да забележим по какъв начин тази фантазия се осъществя ", споделят братята в изказване.

Това е следващият спиноф план, който ще бъде осъществен като част от франчайза на сериала. През март стана ясно, че шлагерът на Netflix ще се,

" Stranger Things " се потвърди като световен шлагер още с премиерата си през 2016 година Той е един от най-популярните сериали на Netflix и сега се чака да излезе неговият пети и финален сезон.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР