Netflix е прекратил работата по анимирания сериал на херцогинята на

...
Netflix е прекратил работата по анимирания сериал на херцогинята на
Коментари Харесай

Netflix се отказа от анимираната поредица на Меган Маркъл Pearl

Netflix е прекратил работата по анимирания сериал на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл " Pearl " поради политиката си за съкращаване на разноските.

Обявеният предишното лято план на брачната половинка на английския принц Хари, трябваше да споделя за приключенията на 12-годишно момиче, което се въодушевява от различни мощни дами, оставили своята диря в историята.

Херцогинята щеше да е създател на поредицата, като тя си делеше позицията на изпълнителен продуцент с Дейвид Фърниш - партньор на Елтън Джон. 

Доскоро Netflix доминираше сектора на стрийминг услугите, само че финансовите резултати на компанията демонстрираха срив в броя на абонатите - за първи път от последните 10 годни, което от своя страна доведе до ново намаление на цената на акциите им. " Pearl " е жертва точно на съкращенията, подбудени от този факт.

Според Deadline прекратяването на част от плановете, които към момента са в развой на разработка, е почнало даже преди финансовите проблеми, защото броят е бил прекомерно огромен, а процентът на тези, които реализират триумф - неудовлетворителен.

Анимираният сериал на Маркъл щеше да е дебютът на нейното партньорство с марката Archewell, основан през 2020 година като обща тактика за професионалното развиване на Меган и Хари в Съединени американски щати. Тогава двамата се отказаха от титлите и отговорностите си в кралския двор на Англия, напуснаха страната и се откриха в родината на Меган.

През април фамилията се завърнаха в Англия за пръв път, като принцът се срещна с баба си - кралица Елизабет II, само че бе безапелационен, че бъдещето му е оттатък океана: „ Бяхме посрещнати с отворени прегръдки, а общността в Санта Барбара е страхотна. Но моят дом сега е в Съединени американски щати, по този начин го усещам. "

Все още не е известно дали работата по поредицата ще продължи в друга платформа.

През септември Archewell подписа дълготраен контракт за изработването на сериали, филми и детски излъчвания с Netflix. Документалната поредност " Heart of Invictus ", която споделя за проведените от Хари параигри " Инвиктус ", не е наранена от съкращенията.

Международното съревнование е самодейност, която той стартира през 2014 година в Лондон. Наименованието на надпреварата идва от латинската дума „ Invictus ”, която в превод значи „ непослушен “ или „ несломим “, а игрите включват 10 спорта, в които се състезават някогашни и настоящи военни, ранени или останали инвалиди по време на извършване на службата си.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР