Нетера умножава капацитета на новата си оптична мрежа в София

...
Нетера умножава капацитета на новата си оптична мрежа в София
Коментари Харесай

Нетера увеличава капацитета на новата си оптична мрежа в София

Нетера умножава потенциала на новата си оптична мрежа в София посредством модерна технология, наречена PON (Passive Optic Network).

За клиентите на Нетера това значи да имат ефикасна и надеждна мрежа, която може да им предложи още по-големи потенциали при потребност.

Нетера дава на своите клиенти мрежова инфраструктура, построена по най-високите стандарти. Компанията поема експлицитен ангажимент, включително финансов, да дава качествена услуга без спиране (т.нар. SLA). В композиция с други услуги за киберсигурност и DDoS отбрана, Нетера обезпечава налична и сигурна мрежа за бизнеса на своите клиенти.

Как работи PON?

Мултиплицирането на разнообразни дължини на вълната на светлината в едно и също оптично влакно разрешава гъвкаво ръководство на наличния потенциал.

По този метод Нетера може да употребява най-оптимално своята оптична инфраструктура и да предлага по-голям потенциал на всеки клиент.

Защо PON?

Потребителите на Нетера ще се възползват от обезпечено цялостен потенциал на услугата, с помощта на PON технологията, която разделя и усъвършенства потенциала на връзката според от потребностите на клиента. Това разрешава на Нетера да обслужва разрастващи и разширяващи се бизнеси с доста по-гъвкава услуга.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg