Нетера е сред финалистите за Най-добър доставчик на телеком услуги

...
Нетера е сред финалистите за Най-добър доставчик на телеком услуги
Коментари Харесай

Нетера и Нетикс са финалисти за наградите Global Carrier Awards 2022

Нетера е измежду финалистите за „ Най-добър снабдител на телеком услуги на едро в Централна и Източна Европа “ на авторитетните интернационалните награди за достижения в телекомуникационната промишленост.

Друга компания от групата на Нетера – Нетикс, е финалист в категорията „ Най-добра платформа за интернет продан “.

Нетера кандидатства за премиите за първи път в своята над 26-годишна история. Летящият ѝ старт се дължи на отлични финансови индикатори, стабилно развиване и сполучливи планове.

През последната година компанията извърши три значими инфраструктурни плана. Нетера построи нова оптична мрежа в София за доставка на обезпечен интернет за бизнеса, приключи и откри нов дейта център в София – SDC 2, а нейните инженери осигуриха най-бързата интернет връзка сред Бразилия и Европа.

По третия план трафикът минава през оптичен подводен кабел с огромен потенциал и изключителна експедитивност, който свързва непосредствено Латинска Америка и Европа.

Техническото решение включва и NetIX - световната платформа за интернет продан, съгласуваност и пиъринг от групата на Нетера, която също е номинирана за Global Carrier Awards!

Официалната гала по оповестяване и награждаване на спечелилите на Global Carrier Awards 2022 е на 19 октомври в Лондон.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР