NetEase са отказали предложението на Activision Blizzard за забавяне на

...
NetEase са отказали предложението на Activision Blizzard за забавяне на
Коментари Харесай

Blizzard и NetEase слагат край на партньорството си

NetEase са отказали предлагането на Activision Blizzard за закъснение на края на партньорството им за територията на Китай макар напъните на американската компания, предава Reuters. NetEase е издател за далекоизточната страна на заглавия на Activision Blizzard.

По-рано тази седмица Blizzard China са разгласили в китайската обществена мрежа Weibo известие, в което се споделя, че са поискали от NetEase отсрочване на края на договорните им връзки, чиято дата се явява 23.01.2023.

„ Жалко е, че NetEase не желаят удължение на услугите, свързани с нашите игри за още шест месеца, на база на съществуващите сега условия, до момента в който търсим нов сътрудник “, пишат Blizzard на страниците на Weibo. Това ще значи, че седем от игрите на американската компания ще бъдат недостъпни онлайн в Китай. Прекратяването на връзките сред двете компании поставят завършек на 14-годишно съдействие, което в гейм средите дълго време се приема за една от най-успешните покупко-продажби в промишлеността. NetEase се явява втория максимален издател на гейм наличие в Китай след Tencent. От китайската компания не са поискали да разясняват за Reuters обстановката.

В отчет от предходната година, NetEase обявиха, че са създали всичко допустимо да реализират съгласие с Blizzard по продължение на контракта им, само че макар напъните, позицията на сътрудниците им останала непроменена, а предложенията на Blizzard – неприемливи за банкет от китайска страна. През декември Activision Blizzard споделиха, че стартират търсенето на нов сътрудник в Китай за издаване на игрите им. За разлика от множеството други страни, западните студиа не могат да издават непосредствено своите видеоигри в Китай, а се нуждаят от локален сътрудник. Самите NetEase пък значително са през днешния ден издател това, което са точно с помощта на партньорството им с Blizzard.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР