Нестор Ел Маестро ще поеме за втори път ЦСКА. Това

...
Нестор Ел Маестро ще поеме за втори път ЦСКА. Това
Коментари Харесай

Протестът на Ел Маестро срещу Лудогорец и съдиите

Нестор Ел Маестро ще поеме за повторно ЦСКА. Това накара феновете на статистиката незабавно да се извърнат към цифрите от първия му престой на " Армията ". Извън обстоятелствата обаче има и моменти на страсти, които също можем да напомним.

Специалистът е въздържан в изявите си пред медии, само че пък от време на време изпада в прочувствени прояви край тъчлинията.

Един от тях бе държанието на Ел Маестро по време на конфликта с Лудогорец от 18-ия кръг на сезон 2018/19 година " Орлите " поведоха с попадение на Клаудиу Кешерю, а за ЦСКА се разписа... Кирил Десподов.

За ЦСКА успеха бе значима, защото отборът изоставаше от орлите преди въпросния мач с 6 точки и разликата след него се резервира.

Главният арбитър на срещата Николай Йорданов даде единствено две минути минимално добавено време, което подлуди сърбина с британски паспорт. Ел Маестро се свлече край страничната линия и търсеше пояснение от четвъртия рефер Ивайло Стоянов за какво то е единствено толкоз, в случай, че играта е била постоянно накъсвана. Е, в последна сметка желанието на Нестор надви и Йорданов свири край чак в 95-ата минута.

" Малко съм отчаян. Мисля, че играчите ми и почитателите заслужаваха да видят огромна победа. Бяхме близо, след изравнителния гол имаше единствено един тим, който желае да завоюва. Лудогорец би трябвало да са щастливи от точката ", съобщи Ел Маестро след въпросния мач, напомня " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР