Нестор Ел Маестро отговори на думите на наставника на Адмира

...
Нестор Ел Маестро отговори на думите на наставника на Адмира
Коментари Харесай

Ел Маестро отговори на Адмира, че “ЦСКА-София не е добър отбор” и обяви: Трябва да се борим за голямата си мечта

Нестор Ел Маестро отговори на думите на наставника на Адмира Вакер, който след провалянето с 0:3 от алените съобщи, че ЦСКА-София не е добър тим и австрийците са се били сами.

“Надявам се те още веднъж да се победят сами, както сподели техният треньор. В четвъртък се надявам да играем 90 минути, не повече. И да продължим, схваща се”, сподели треньорът на ЦСКА-София след днешната победа с 2:0 над Витоша (Бистрица).

Конкретно за дуела с бистричани, Ел Маестро добави:

“Започнахме доста интензивно и бързо. Щастлив съм. Вкарахме два типични гола. Тези мачове не са лесни, когато всеки чака да победиш и би трябвало да победиш.

Хората споделят, че тези мачове са сложни до първия гол. Не бяхме нервни поради тези голове. Витоша направи добър мач. Три точки, това е най-важното.

Не се справихме съвършено в някои обстановки. Те сътвориха положения, демонстрираха класа. Успяхме да оправим ситуацията в последния вероятен миг преди да получим попадението.

Не си почивахме през днешния ден. Бяхме деликатни. В 90 минути футбол противникът ще има едно или повече голови положения. Имахме шанс, че не вкараха гол. Ако бяхме при резултат 2:1 на почивката, резултатът щеше да е действителен.

Не е допустимо в 90 минути да си в непрекъсната динамичност. През първото полувреме имаше психически миг, в който дадохме самодейността, само че физически съм уверен, че няма по какъв начин да вършим фойерверки на всеки три дни. Трябва да се борим за огромната си фантазия в Европа.

Имаме положителни резултати дотук, тъй като играем със сърце и желание”, сподели Ел Маестро, който добави, че се нуждае от нови попълнения.

“Нямаме солиден и доста огромен тим. Би било добре да имаме още нови футболисти. Ще приказваме и с младите да забележим каква роля ще извършват. Може да има някои нещастни, които желаят да играят повече”, съобщи Ел Маестро.

фотография: Иван Йочев, Sportal.bg Първа лига 2 кръг, неделя 29 юли  Витоша (Бистрица) 0:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР