Нестор Ел Маестро остави жената и трите си деца заради

...
Нестор Ел Маестро остави жената и трите си деца заради
Коментари Харесай

Ел Маестро остави жената и децата


Нестор Ел Маестро остави дамата и трите си деца поради ЦСКА , написа България Днес.

Семейството на сръбския треньор се е открило във Виена и на този стадий няма желание да се мести в България. Наставникът на „ алените “ даже признава, че не е разискал с дамата и децата решението си да одобри офертата от България. Ел Маестро живее самичък в хотел в София и се е концентрирал само върху футбола. Неговите деца към този момент са поотраснали и не желаят да сменят Виена със София.

„ Имах някои фамилни проблеми във връзка с това дали да приема офертата - споделя Нестор при идването си у нас. Това е мое решение, само че фамилията ми очакваше да го обсъдим. А те бяха просто осведомени, че пътувам за България и ще подпиша с ЦСКА. “ Сръбският треньор рядко приказва за персоналния си живот. Ел Маестро не употребява обществени мрежи и няма никакви обществени фотоси със фамилията си. Неговата жена е сръбкиня и сходно на Нестор е емигрирала по време на рецесията в някогашна Югославия през 90-те години. Треньорът на ЦСКА напуща родината си още като дете и израства в Англия дружно със сестра си и брат си, който е и негов асистент в треньорството. Ел Маестро обикаля няколко страни през кариерата си и се е трансформирал в същински полиглот.

„ Говоря британски със сестра ми, сръбски с жена ми и е лудница с децата ми  - споделя Нестор. - След учебно заведение и детска градина се приказва три часа немски, след това сръбски. Освен това приказвам малко испански, португалски, словашки и български. Но равнището варира? Ел Маестро има много чудноват темперамент и изобщо не се интересува от непознатото мнение. Сърбинът стартира неприятно втория си престой в ЦСКА, само че в последните мачове тимът заигра ужасно и резултатите доста се усъвършенстваха. В началото треньорът бе признат с съмнение от футболистите, само че последователно завоюва съблекалнята. От клуба демонстрираха няколко видеа с вдъхновяващите речи на треньора пред играчите, като в тях Нестор приказва на няколко езика.

„ Напрежението въобще не ми въздейства - споделя треньорът. - Винаги съм имал доста изолиран и дистанциран метод на живот, който мисля, че ми подхожда. Ежедневието ми отвън Панчарево е извънредно скучно и съвсем нищо не ме афектира дали в положителен, или отрицателен проект. Съветвам и футболистите ми да живеят по този начин, само че те са други хора и характери и няма по какъв начин да го създадат “ - споделя наставникът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР