Nestlé (чиято стойност на марката е нараснала с 8% до

...
Nestlé (чиято стойност на марката е нараснала с 8% до
Коментари Харесай

Nestlé отново е най-скъпата хранителна марка в света

Nestlé (чиято стойност на марката е повишена с 8% до 22,4 милиарда долара) отново е най-ценната марка за хранителни стоки в света съгласно нов отчет на водещ самостоятелен съветник Brand Finance. Стойността на марката на Nestlé се усили устойчиво през тази година заради мощния растеж на продажбите в необятното и разнообразно портфолио от марки. 

Всяка година Brand Finance проучва 5000 от най-големите марки и разгласява повече от 100 отчета, класиращи марките в разнообразни промишлености и страни. 100-те най-силни и скъпи хранителни марки в света са включени в годишната ранглиста.

Способността на Nestlé да посреща изменящите се потребителски желания, да изпреварва трендовете и да пуска дейно нови артикули е една от движещите сили зад непрекъснатия напредък на цената на марката. Тази година Nestlé разшири своето портфолио от артикули на растителна основа с въвеждането на нова опция на млякото, която дава отговор на възходящото световно търсене на артикули на растителна основа. Марката пусна и първото си кафе Nescafé Ice Roast, предопределено да отговори на възходящото търсене на студено кафе вкъщи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР