Нестле отбелязва десетата годишнина на , инициатива, въведена с цел

...
Нестле отбелязва десетата годишнина на , инициатива, въведена с цел
Коментари Харесай

Вече 10 години Нестле помага в старта на реализацията на младите

Нестле отбелязва десетата годишнина на, самодейност, въведена за повишение на заетостта на младежите по време на интервал на възходяща младежка безработица в Европа. Повече от десетилетие по-късно самодейността се уголемява в международен мащаб и подкрепя повече от пет милиона младежи, в това число фермери и бизнесмени, да изградят съществени умения и да се възползват от опциите за кариерно развиване. В Югоизточна Европа самодейността е помогнала на 60000 младежи да се приготвят за компликациите и триумфите в действителна работна среда.

„ Да подадеш ръка на млад човектогава, когато стартира своя професионален път, е задача, зад която стои всеки от екипа на Нестле България към този момент повече от 10 години. Ние споделяме опит и познания, насочваме и насърчаваме развиването на младежите в действителна бизнес среда и имаме вяра, че това ще способства за бъдещето на всички младежи в България. Следим с интерес по какъв начин те прогресивно поемат повече отговорности, по какъв начин се развиват в професионален и личностен аспект и това ни стимулира, че сме застанали зад вярната идея. Продължаваме със самочувствие напред! " - сподели Евгения Стефанова, HR Директор в Нестле България.

От стартирането на през 2013 година, Нестле провежда повече от 26 000 стажове и образования в международен мащаб. В България компанията е осъществила над 470 събития, които са повлияли позитивно на 8300 младежи да създадат първи стъпки в кариерата си. 604 от тях са съумели да се допрян до вътрешния корпоративен живот на Нестле Българияблагодарение на програмата Nestle Summer’s Cool, като са заели значимите позиции на стажанти в компанията и са черпили действителен опит от бързата и динамична среда, както и от своите ментори и сътрудници.

Компанията остававярнана своята упоритост да обезпечи достъп до по-добри кариерни благоприятни условия и работоспособност за 10 милиона младежи до 2030 година Програматапродължава да бъде движеща мощ в построяването на устойчиви общности, образуването на бъдещето на бизнеса и оказването на позитивно влияние върху по-устойчивотобъдеще.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР