Нестандартна обърната къща се появи край Черноморец. Тя е само

...
Нестандартна обърната къща се появи край Черноморец. Тя е само
Коментари Харесай

Собственичката на обърнатата къща край Черноморец: Не падат чиниите, освен ако някой не иска да ги мята

 Нестандартна обърната къща се появи край Черноморец. Тя е единствено една от многото сходни постройки по света, в които всичко е с главата надолу.Тези къщи нормално са музеи или атракциони в увеселителни паркове. У нас обърната къща се появи преди пет години в село Марчево, община Гърмен.

Край Черноморец обаче всичко е обърнато, в това число и обзавеждането. Усещането вътре е дезориентиращо, всички мебели са прикрепени към тавана, а полилеите стърчат от земята. Дори тостерът за самун с вилиците и чиниите също виси от тавана.Вдъхновението на притежателите пристигнало от едно посещаване на сходна в Тайланд, а децата им се оказват повода да се захванат с ексцентричния градеж.

" Не падат чиниите, в случай че някой не желае да ги мята, всичко е антигравитационно, няма нищо към земята, всичко е автентично, няма бутафорни материали и няма някакви макети, всичко си е същинско, хладилника, сушилнята, пералнята, тиганите, чашите, всичко си е както в една същинска къща ", споделя собственицата на къщата доктор Ана Чанева

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР