Нестандартен ход предприе британски букмейкър в опит да привлече клиенти.

...
Нестандартен ход предприе британски букмейкър в опит да привлече клиенти.
Коментари Харесай

Подаряват чаршафи, ако вратарят на ЦСКА не пусне гол

Нестандартен ход предприе английски букмейкър в опит да притегли клиенти. Той разгласи специфичен залог за вратаря на московския ЦСКА Игор Акинфеев.

Всеки от първите 50 ентусиасти заложил, че руснакът няма да пусне гол в даден мач от Шампионската лига, ще получи и чаршафи. Чисти, несъмнено. В допълнение към облагата.

Става въпрос за игра на думи, употребена хитро от букитата. На британски се употребява терминът " чисти чаршафи ", когато вратарят не пуск гол. Иначе казано, синоним на досадното " да резервира вратата си суха ", втръснало ни от българския ефир.

Но пък е концепция! Някой роден
букмейкър може да подари подсушена врата от тези, които ги продават за градината, в случай че вратарят на Витоша Бистрица не пусне гол! 



Залогът беше пуснат за първи път преди семейството на Манчестър Юнайтед. ЦСКА обаче отнесе четворка в Москва, тъй че чаршафите, направени от прочут дизайнер, си остават в офиса на букмейкъра.

Залогът е поради черната серия, в която е изпаднал Акинфеев. Той няма мач в Шампионската лига от 1 ноември 2006 година! Тогава ЦСКА направи 0:0 като посетител на Арсенал. След това Игор пусна попадения в 41 поредни срещи от шампионата на богатите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР