Неслучайно законодателят е избрал да се гласува с хартия, не

...
Неслучайно законодателят е избрал да се гласува с хартия, не
Коментари Харесай

Росица Кирова, ГЕРБ: Качествените политици ще увеличат избирателната активност

Неслучайно законодателят е избрал да се гласоподава с хартия, освен в България, а и в цяла Европа, даже в по-голяма част от света. Това сподели Росица Кирова от ГЕРБ в ефира на Българска национална телевизия.

" Машинното гласоподаване затруднява избрана група жители при гласуването. Не наскърбявам и не недооценявам хората. Не би трябвало да задължаваме хората да гласоподават единствено с машини “, счита Кирова.

" Качествените политици ще усилят изборната интензивност, само че хартиената бюлетина ще обезпечи равноправни права на всички български жители, които желаят да гласоподават, безапелационна е Росица Кирова.

" Не мога да съм сигурна, само че мисля че повече от партиите ще усилят резултата си, само че въз основата на увеличената изборна интензивност, в случай че хората имат опция да гласоподават и на хартия, счита Кирова.

" За да оспориш вота, би трябвало да имаш неоспорими доказателства, при достъп до кода единствено от избран кръг хора, всичко останало би било подкопаване на доверието на хората към целия избирателен развой, съобщи Кирова.

" Вкарването на хартиената бюлетина е решение на ръководителя на правната комисия въз основа на публичното условие, въз основа на това, което на нас ни слагат нашите гласоподаватели като значимо и предпочитано, изясни Кирова.

" Възможност за основаване на бъдещо ръководство има, ние сме показали своите цели и сме протегнали своята ръка към всички политически субекти, в умозаключение сподели Кирова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР