Неслучайно Survivor е едно от любимите приключенски риалитита в световен

...
Неслучайно Survivor е едно от любимите приключенски риалитита в световен
Коментари Харесай

Kои ще са новите звездни участници в Survivor 7 през 2023 г.

Неслучайно Survivor е едно от обичаните авантюристичен риалитита в международен мащаб, както и в България. Все отново предаването има грижата адреналинът както на участниците, по този начин и на феновете, да е постоянно най-малко с една концепция по висок.

Добрата вест е, че Survivor се завръща за седмия си сезон у нас. Той дава обещание да бъде още по-впечатляващ, с нови тествания и с нов метод на реализация. Най-интересното за феновете е, че предаването ще се излъчва съвсем в действително време. И познатият ни адреналин, несъмнено, няма да липсва.

На играчите ще им се наложи да задействат инстинкта си за оцеляване, до момента в който са в непосредствена непосредственост до най-топлите води на планетата - тези на Карибско море. За почитателите пред екрана обаче приключението допуска да е по-завладяващо от преди, защото ще могат да го изживеят по едно и също време с участниците в него. Ще могат да вземат и интензивно присъединяване в развоя на събитията, тъй като всяка седмица точно те ще дефинират кой участник продължава напред. Тяхна ще е думата и за големия победител в края на сезона.

На този стадий има единствено още нещо за седмия сезон на Survivor, което знаем сигурно, и то е кои са участниците от тим " Известни ". Знаем, че измежду тях ще са футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова и влогърът Стефан Попов - Чефо.

За оцеляване в предаването ще се състезават също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, сътрудника ѝ Филип Буков, както и други познати лица - спортистът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър, певицата Татяна и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

Срещу племето " Известни " пък ще се изправи племето " Воини ", в чийто състав ще влязат мъже и дами с разнообразни качества и достижения в разнообразни сфери на живота. От bTV издават, че измежду тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент и правист. Вероятно скоро ще знаем и техните имена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР