Неслучайно мъжете са наречени по-силният пол. Има неща, които за

...
Неслучайно мъжете са наречени по-силният пол. Има неща, които за
Коментари Харесай

Един истински мъж ще направи всички тези неща

Неслучайно мъжете са наречени „ по-силният пол ”. Има неща, които за разлика от нас, дамите не могат да създадат, или най-малко не по този начин добре. Силата и уменията на двата пола кардинално се разграничават много, само че естествено това не значи, че би трябвало да подценяваме нежните си половинки, в противен случай – те може много да ни изненадат.                            

Според  нас, силата не е толкоз значима, колкото характера и нещата, които всеки същински мъж би трябвало да умее

„ Не си мъж, в случай че не можеш тези неща! ”... А ето кои са те:

Да правиш сантиментални жестове

И по-точно да знаеш какво харесва дамата до теб и постоянно да можеш да й го дадеш. Ако тя обича сантиментални срещи – изненадай я. Ако не знаеш по какъв начин, то за какво претендираш, че си същински мъж, който умее да смъква? Приятна атмосфера, няколко ароматни свещи, приглушена светлина, хубава музика и в случай че можеш и да готвиш, ще си напряко мъж-мечта. Не наподобява по никакъв начин комплицирано, нали? Но сигурно ще изненадаш прелестно половинката си и ще докажеш какъв брой благ и сантиментален може да си.

Да избираш цветя

Вече много рядко мъжете се сещат да поднесат букет на обичаната дама и не си мисли, че това остава неусетно от половинките ни. Ако ти си от дребното, които към момента вършат този благ жест, заслужаваш хвалба.                                                                                          Подаряването на цветя обаче не е чак толкоз елементарно. Първо би трябвало да схванеш кои са обичани те й цветя, има ли такива, които тя въобще не харесва и да не забравиш, че постоянно се подарява нечетен брой... Ако знаеш и обичаните й цветове, може да помолиш продавачите да ти създадат хубав букет, с който да я изненадаш.                                                                          

И не забравяй – цветя се подаряват с мотив и без мотив, с цел да покажем на дамата, че тя е най-красивото и значимо нещо в живота ни!



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР