Неслучайно кучето е наричано най-добрият приятел на човека. Всеки, който

...
Неслучайно кучето е наричано най-добрият приятел на човека. Всеки, който
Коментари Харесай

Сладка есен: Десита се похвали с нов и много верен приятел

Неслучайно кучето е наричано " най-хубавият другар на индивида ". Всеки, който в миналото е имал куче или чиито близки са имали, знае за какви сърцати, чисти и положителни същества става въпрос. Тяхната обич е безусловна, насладата им - откровена, а очите им в никакъв случай не лъжат.

Е, в това от първо лице ще се убеждава поп-фолк певицата Десита, която има ново четирикрако приятелче, което е кръстила Моли. Ето я и нея:

Виж още: #RelationshipGoals: Кристиан Кирилов и Джулия разцепват TikTok със занимателни видеа 

Това е първият път, в който Десита ни демонстрира Моли, а в сторита към този момент видяхме, че кученцето се усеща добре в новия си дом. 

Точно в този миг се сещаме за една максима, съгласно която човек в своето държание, привички и занимания е " приблизително аритметично " на своите петима най-близки другари. А поради, че измежду околните другари на Десита е Лидия, появяването на новото създание в живота на Десита е напълно разумна.

Виж още: Крайни отзиви за връщането на Елизабет от " Игри на волята " и за какво Вальо е доста отчаян от нея 

Лидия има също куче за домакински любим и нерядко го виждаме на фотоси в нейния профил. Нещо повече - тя се радва и на други кучета, с които се среща по улици, паркове и тн. 

Изображение: https://www.instagram.com/dessitax/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР