Неслучайно е твърдението, че мъжете са от Марс, жените от

...
Неслучайно е твърдението, че мъжете са от Марс, жените от
Коментари Харесай

Жени, не правете това в леглото! Мъжете го мразят

Неслучайно е изказванието, че мъжете са от Марс, дамите от Венера. Докато ние си мислим, че няма неверни ходове в леглото, то господата са на светлинни оргазмични години от тази кощунствена дамска мисъл.

Прекалено напориста каубойка
Дори и господата от време на време да обичат да си мързелуват и да оставят самодейността и ритъма на партньорката си, би трябвало да сме наясно, че не всеки обича да подскачат върху него като надуваем детски палат.
Представете си какъв боязън и суматоха нахлуват в главата на мъжа, когато обичаната му стартира да се мята върху пениса му от височина, задоволителна за скок с парашут. Вместо да се снабди на драго сърце, като нищо може да осъмне в незабавното със строшен пенис.

Затиснат от вагина
Това, че един мъж обича да ви допира с език там, долу, това не значи, че е изключително гостолюбив, стане ли дума да посрещне цялата ви женственост върху лицето си. Ако не е Дарт Вейдър, надали ще му е ведро да има толкоз стегната маска върху главата си. Едно е да дишаш забързано и щастливо след оргазъм, друго е в края на упражнението да имаш потребност от кислороден уред. Така че идващия път, когато решите да покажете себе си в цялата си хубост, бъдете нежни, не споделяйте всичките си килограми нито с устата, нито с лицето му.

Лъжици сред чаршафите
Ако и двамата сте почти на една и съща височина, имайте поради, че позицията лъжици може да не е най-хубавата за вас. Търкането, което се случва сред двама ви и сцеплението с чаршафите може да е много неприятно занятие, защото всеки сантиметър от телата ви е в безусловно стерео. Освен това мъжете постоянно се чудят къде да дянат една от двете си ръце, а това разпръскване е пречка към оргазма.

Не лягайте върху него с тил
На никого не му харесва да се споделя с мързеливи любовници. Все едно на вас да ви е кеф да свещенодействате върху мъжа, с който сте, а той да чете последната книга от „ Игра на тронове “. Ако предпочитате поза каубойка, само че обърната с тил към него, избягвайте да си „ полягвате “ върху гръдния му панер. Господата се паникьосват, в случай че са докарали партньорката до положение на ленивост.

Мисионерска
Това че на вас ви е комфортно да се любите по този начин, не значи, че мъжът не умира от досада. Едни-два пъти – ок, само че всеки пък е напряко по-досадно от пране на ръка. Затова извадете безгрижната мисионерска за малко от половия си плакат.

Нещо прекомерно комплицирано
Разбира се, на мъжете не им харесва и другата прекаленост. Ако ги карате всякога да застават на челна стойка, с цел да вършат секс с вас, то бъдете уверени, че скоро може да вършиме обич сами със себе си. В последна сметка Кама сутра е по-скоро обучение, в сравнение с учебник по перверзия. Не е нужно да разтягате сухожилия, та да ви пишат отлична оценка в леглото.

Изправеният секс
Едно е да правиш секс изправен, напълно друго е да правиш секс изправен лице в лице. Освен в случай че господинът не носи купата за най-силен мъж на планетата, то тогава би трябвало да сте уверени, че на него въобще не му е по усета да държи изправен и члена си, и вас в ръцете си. Дори и облегнати на стената, вашата безтегловност е нещо, което много тежи в секса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР