Неслучайно бившият супермодел на Victoria`s Secret - Адриана Лима, беше

...
Неслучайно бившият супермодел на Victoria`s Secret - Адриана Лима, беше
Коментари Харесай

Тайната за перфектното тяло на Адриана Лима

Неслучайно някогашният супермодел на Victoria`s Secret - Адриана Лима, беше най-скъпоплатеният " ангел " на влиятелната марка за долни дрехи. И въпреки през 2018 година да се раздели с стилния подиум, тя към момента наподобява безупречно.
 Victoria’s Secret, Адриана Лима и какъв брой печелят някои от най-известните модели на марката
Най-богатите " ангели " на Victoria`s Secret

10 секси модела и положението им

Оказва се, че бразилската хубавица поставя много съществени грижи за тялото си, на които малко на брой биха издържали. Тоест, съвършеното й тяло не е въпрос на ген, а на тежки извършения и непоколебим хранителен режим.

Тренировките

Преди време някогашният модел споделя пред CR Fashion Book за любовта си към бокса, както и към упражненията, които може да прави, когато пътува.

" Ако имам фитнес в хотела си, ще се събудя и ще направя бърза подготовка, или ще изляза да тичам на открито, като метод да прегледам мястото, което съм посетила ", споделя тя. Друг трик е да постави въже в багажа и щом стане сутринта, да поскача десетина минути в стаята си, " с цел да форсира пулса ".

От последните изявления в Instagram излиза наяве, че бразилката към момента обича да пътува и се вълнува от бокса. Но сега залага на специфична програмата за промяна.

54D е комплекс от тренировки с висока активност, персонализирани проекти за хранене, терапия за възобновяване и поддръжка от общността.

Целта е в границите на 54 дни да надвием всички свои ментални бариери, с цел да реализираме високи психически и физически резултати. Изглежда, не е и за всеки.

Храната

Не знаем детайлности от хранителния й режим сега, само че подозираме, че наподобява на този, за който споделя пред Elle, преди да мине на 54D.

Споделя, че диетата й никак не е занимателна и избира храни, които са здравословни, а " не за наслаждение ". Пада си по комбинации от вида на ориз с грах и нахут или салата с бадеми.

Хидратацията е основен миг в диетата й. Обича смутита, пресни плодове и зеленчуци. Освен това пие доста вода и билкови чайове, с цел да пречисти тялото си.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР