Нескопосаните лъжи на ренегата Гюнер Тахир, че държавната охрана на

...
Нескопосаните лъжи на ренегата Гюнер Тахир, че държавната охрана на
Коментари Харесай

Разкритие! Гюнер Тахир лъже нагло – държавната охрана на Ахмед Доган е свалена още през 2020 г. от Румен Радев

Нескопосаните неистини на ренегата Гюнер Тахир, че държавната защита на Ахмед Доган била свалена преди дни, не хванаха декиш! Наши източници от службите издадоха, че гардове на НСО са престанали да пазят Сокола още през 2020 година по предписание на Румен Радев.

 

Това се случва на 7 юли преди 4 години, незабавно откакто Христо Иванов дебаркира с гумена лодка на плажа пред “Росенец ”, а охранители на бюджетна прехрана го ступаха уместно.

По същото време Радев направи обществено изказване, че НСО би трябвало да престане да охранява политици, визирайки най-много почетния ръководител на Движение за права и свободи, чиято морска резиденция стана насочна точка на митингите с вдигнат президентски пестник.

 

В резултат от апела на Радев, на 11 юли 2020 година тогавашният министър-председател изиска от изпълняващия длъжността шеф на НСО да свика неотложно комисията по Закона за НСО, която да реши Ахмед Доган към този момент да не употребява държавна защита. На главния  секретар на Министерство на вътрешните работи и ръководителят на ДАНС бе разпоредено да вземат присъединяване в съвещанието и да гласоподават за събаряне на защитата му.

По същото време източници от Движението обявиха пред в. " Монитор " следното: " Нямаме нужда да ни пази работа като НСО, която се компрометира извънредно ".

 

“Фактите са безапелационни - държавната защита на Ахмед Доган е свалена от Румен Радев през 2020 година, а кьорфишеците на Гюнер Тахир не хващат декиш даже в родния му Самуил, където хората от дълго време са разбрали какъв политически гьотферен е той и за какво беше изпъден преди 24 години от Движението ”, обявиха яростно източниците ни от службите.

Източник: crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР