Нещо в матрицата прещрака така бързо, че не можах да

...
Нещо в матрицата прещрака така бързо, че не можах да
Коментари Харесай

Мозъчни донори: да блокираме нидерландците до дупка, със сигурност така ще ги накараме да ни пуснат в Шенген!

Нещо в матрицата прещрака по този начин бързо, че не можах да видя добре по кое време кодът за БГ генът даде толкоз чудноват недостатък. И до каква степен е краткотрайно това положение…?

Трудно може да се разбере за какво хора се смеят с емотикончета на вести за убити във войната, както преди се смееха на вести за умрели от Коронавирус, само че – до момента в който се чудим – те надграждат във все по-странни и безсмислени направления. 

Рахим Стърлинг се е прибрал от Световното в дома си в Лондон, тъй като маскирани и въоръжени са влезнали у тях, до момента в който фамилията му е било вътре. Да повторим: маскирани и въоръжени са влезнали у тях, до момента в който фамилията му е било вътре. 

Това е новината. 

В множеството международни медии „ реакциите “ са на състрадание. „ Реакциите “ у беге пространството са хихикащи се емотикончета и мнения по адрес на расата му. 

Не, не, не съм сюрпризиран. Ни минимум. Просто ви споделих това, с цел да ви кажа това: 

Нещата си имат пояснение. Крушката си има опашка. Нищо не се случва „ инцидентно “. Всеки народ е тъкмо там, където би трябвало и заслужава да бъде. 

Емоционалната зрялост е основна за умеенето на един субект да оцелява в общество. Оттам – е основна за едно общество да се развива. Липсата ѝ води до клатушкане по популисти, които свирят на тънката струна на страха и омразата към другия. Колкото и да е интелигентен и образован един народ, липсва ли прочувствена зрялост, е жертван. Като да вземем за пример софтуерно и научно напредничавият немски народ през трийсетте години. Знаете историята по-нататък…

А представете си какво става, в случай че даже не е и доста интелигентен и образован, софтуерно прогресивен и така нататък? Какви безумия се раждат в хранителна среда, която има вяра, че украински биологии вършат вируси за славяни, маските били, „ с цел да мълчите “, имунизациите чипират, а самолетите пръскат кемтрейлс… Не е на добре ситуацията, нали?  

Помните ли когато Янев предложи да има ръб, който да споделя морално кой „ да става “ и кой – не – за народен представител? В тоя ръб щяха да влизат… за какво споделих „ щяха “ – в минало време? То още си стои като идея…

Та, в тоя ръб би трябвало да влизат – по концепция янева – хора от църквата и от бизнеса. 

Църквата ще съди кой става за общественик. Не че нещо, ама… множеството ви любимци не стават – кой разведен, кой – втори брак, кой – извънбрачни деца, кой пие, кой пуши. А за бизнеса какво да кажем? Ще му пристигна „ на воле “ да си избира лобисти, наречени депутати. 

Идея за знамение и приказ. 

Няколко месеца по-късно, при ново интелектуално стимулиране, концепция янева: 

България – реципрочно – да била блокирала Нидерландия. 

И до момента в който си мислите, че евентуално няма да пускаме нидерландците на Фестивала на розата или ще им забраним да карат ски на Боровец, или ще им отрежем достъпа до кебапчета, или (не дай Боже!) да спрем да ги гледаме на Световното, то истината е малко (съвсем малко) по-различна. И не доста по-логична. 

Парламентарната група на яневата партия ще предложи националното заседание да гласоподава налагане на бъдещия ни министър председател (който и да е той) в бъдеще наложително да гласоподава срещу всички препоръчани начинания на Нидерландия. Като реципрочна мярка, че не са ни пуснали в Шенген. 

Преди да продължа, желая да отворя една скоба: множеството почитатели на Янев и партията му са подчертани русофили и не желаят и да чуят за Шенген; сега евентуално са доста щастливи, че не са ни пуснали, а немалка част считат, че това значи, че няма да приемем Еврото за публична валута (да, доста още си мислят, че Еврозона и Шенген е едно и също) и са удовлетворени. 

Затварям скобата. 

Тропането с краче и „ на ви пък! “ е извънредно рационално и политически вярно, нали? Говори за страхотна зрялост. Направо с такива генератори на хрумвания се чудя по какъв начин е допустимо да не са ни приели към този момент в Шенген. Не за друго, просто всеки палат има потребност от шут, някой да радостни хората. 

Представям си по какъв начин идва денят, в който Нидерландия преценя, че българите към този момент покриват изискванията; Капитан Андреево към този момент не е „ врата “, Росенец също, и нидерландците си споделят: малко ни тежи на сърцето, че по този начин порязахме българите, време е да предложим да влязат в Шенген. 

Тогава, воден от яневото предложение, когато нидерландският министър председател каже: имам самодейност да предложим България за Шенген, българският министър председател би трябвало да… гласоподава срещу, по силата на решение на националното заседание, което не може да се подценява. 

Не знам какъв брой още по-весело може да стане ситуацията и какъв брой още сходни величини на сивото вещество ще останат незабелязани от популацията, улисано в поединично оцеляване и мятане на емотикончета със смеещи се човечета из вселената. 

А на който има в главата си мисълта: „ какво пà е общото сред емотикончета и смях за убийства с Шенген и предложенията за Нидерландия “…

… мога единствено да му кажа: което и да е новото ти държавно управление, да ти е честито, то и ти ще бъдете отлично допълващи се едни други детайли, изцяло се заслужавате едни други и ще бъдете доста щастливи дружно. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР