Нещо се случва в града, щом и Васко Роси успя

...
Нещо се случва в града, щом и Васко Роси успя
Коментари Харесай

Интер се цели все по-нависоко заедно с Жан

Нещо се случва в града, щом и Васко Роси съумя да извърши „ Сан Сиро” този юни. Случва се това, че Стивън Жан пък изпълва Интер. И няма да сбъркаме, в случай че свикнем с траекторията на клуба в тази позитивна посока, тъй като в идващите месеци фигурата на Жан ще става все по-централна, доста повече спрямо трите му години без една седмица на поста. Така даде да се разбере самият той в речта си пред чиновниците в първия ден в новото седалище в Порта Нуова: „ Започва нова епоха.”

Това в действителност е към този момент ерата „ Жан”, откакто е подготвил нова тиха гражданска война. Застъпването на Сунин провокира от 28 юни 2016 година до през днешния ден промени, които всекидневно се случват в даден клуб в надалеч по-продължителни интервали. Последователно се смениха седалището, миноритарният помагащ в приключението акционер (ЛайънРок), направляващият плана шеф (Джузепе Марота) и, доста по-банално, старши треньорът и историческият капитан на тима. Тихом и с решаващи дейности, както обичат да действат татко и наследник Жан.

Какво следва в този момент? От страна на Стивън ето и идващите пет хода, проправили си път в съзнанието на президента.



ПОВЕЧЕ ПРИСЪСТВИЕ

Първият ход е в региона на връзката и визира самия него: ще излиза на сцената от първо лице доста по-често оттук нататък. Ще го направи, тъй като осъзна един път вечно, че Интер е извънреден лост за Сунин в Европа.

Новото седалище в Порта Нуова цели да насочи обръщение освен на спортното поле, а и съм всички обвързани със Сунин вложители в плана от Милано. Вече можем да чакаме един надалеч по-публичен и по-малко въздържан Жан, който да се любува пред камерите може би на Би Би Си за Европа и Си Ен Ен за Съединени американски щати.

Идеята е да проправи веднъж, който да го изведе до по-централна роля и в Асоциацията на европейските клубове (ЕСА), която да е надалеч по-важна от актуалната му в Комитета по клубните надпревари. И един дребен подробност по-встрани: Жан ще живее в Милано още повече в сравнение с в сегашното и учи интензивно италиански език, като може и напълно скоро да го показва пред публиката.



СТАДИОН

Втората точка от проекта. Идеята да се построи ново оборудване дружно с Милан е по-жива от всеки път, като се отсрочва единствено заради някои дребни бюрократични пречки. Но колелата са задвижени: техническите лица от Интер и Милан изглаждат последните елементи от изследванията си. Към средата на юли, преди отпътуването на двата клуба за съответните им предсезонни турнета, те ще показват пред кмета и общината плана за своя нов стадион.

ПРИХОДИ И СПОНСОР

Точки 3 и 4 са по някакъв метод взаимосвързани. Интер форсира нещата във връзка с увеличението на своите доходи. Балансът на 30 юни ще бъде затворен с приходна част от към 350 млн. евро, като се планува даже приближаване до 400 милиона. Как се реализира това? С нов спонсор – ето я и точка 4.

През 2020 година ще завърши историческото съдействие с Пирели, като компанията сега превежда в касите на „ и нерадзури” базисна сума от 10,5 млн. евро плюс още 6 млн. при класиране в Шампионската лига. Максималната достижима сума не може да удари даже и до 22 млн. евро, така че е изцяло разумно Интер да желае освен това и да го търси в някоя огромна интернационална марка.





НОВ Апелативен съд НА ОТБОРА

И с точка 5 доближаваме най-сетне и до състава. Днес индивидът знаме на „ и нерадзури” (все още) продължава да е Мауро Икарди. Достатъчно е единствено да споменем обстоятелството, че аржентинският голмайстор си остава най-чаканият футболист на тима на идното турне в Азия. Да се знае обаче: Интер желае и още.

Новата звезда би трябвало да е и марково име, и да е по-„ заменим” от Икарди. Затова и е разумно да си представим идването в летния трансферен прозорец на футболист от интернационална класа за благополучие освен на Жан, а и на Антонио Конте. Новият старши треньор е твърдо решен да постави завършек на хегемонията на Ювентус, която самичък оказа помощ да стартира.
Давиде Стопини, „ Гадзета дело Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР