Нещо се случва на ГКПП Малко Търново, опашката от чакащи

...
Нещо се случва на ГКПП Малко Търново, опашката от чакащи
Коментари Харесай

Силно натоварен е трафикът на българо-турската граница

Нещо се случва на Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново, опашката от чакащи коли е километрична, прекосяването през границата става извънредно постепенно! Това сигнализира свидетел, представен от Флагман.бг, който от час и половина е в капан от коли много преди пункта.
Според чакащите има проблем на границата - не е ясно обаче дали от турска или българска страна.
"Със сигурност има нещо, поради което е тази опашка от коли. Никой обаче не ни е уведомил какво се е случило и дали ще успеем въобще през днешния ден да преминем границата ", оплакал се свидетел.
Той моли всеки, който е тръгнал към Турция през Малко Търново, да се върне, тъй като чакането ще е дълго и кошмарно.
Проверка на медията открила, че проблем няма. Две гишета работят на българския пункт. Голямата опашка се дължало най-много на напора на българи, които пътували за Лозенград, където през днешния ден се организира обичайният седмичен пазар. Хората избират южната ни съседка поради ниските цени, които се дължат на срутва на турската лира.
"Все още има и доста туристи от всевъзможни националности, които пътуват към Турция през нашата граница. Пунктът си работи обикновено, две гишета обслужват преминаващите. Но поради многото пътуващи ГКПП-то е задръстено. Средно към 2 часа се чака ", споделили пред изданието от пунтка в Малко Търново.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР